Wij zijn Kaasmeester!
Met enige fierheid kunnen we u melden dat Michel en Lieve beiden de opleiding 'Kaasmeester' succesvol hebben beëindigd.
U kan bij ons terecht voor advies over de combinatie wijn en kaas, over de harmonie tussen wijn en gerecht. Til uw kaasschotel of gerecht op naar een hoger niveau door er de gepaste wijn bij te schenken. Immers, een goed gekozen wijn zal uw kaas of gerecht beter maken! Omgekeerd kan een slechte keuze van wijn de pret serieus bederven.
Het is een enorm misverstand dat een kaasschotel kan begeleid worden door één soort rode wijn. U zal merken dat vaak witte wijn een betere begeleider is bij kaas dan rode. En u zal ook ervaren dat veel kazen plots beter smaken door het samenspel met de juiste wijn. Niet overtuigd? Wel, combineer eens een Brie de Meaux met een chardonnay, bijvoorbeeld een Rully van Maison Pascal Clement. Heerlijk! Ook de garnituur bij uw kaas is van groot belang voor de wijnkeuze. Kortom, we gaan voor u op zoek naar de ideale 'wijn en cheesepairing'!
Verkiezingsbar - 13 oktober
Zondag is een belangrijke dag voor onze gemeente. Wie mag ons dorp de komende zes jaar besturen? Hoe liggen de kaarten? Blijven de liberalen aan zet, of kiezen we voor verandering? Hoeveel voorkeurstemmen halen de verschillende kandidaten? Wie is erbij, en wie haalt het net niet? Wie scoort verrassend goed of minder goed? Kom samen met ons voor- en/of napraten, tussen wijnpot en pint. Misschien geraak je wel in de stemming...
Choucroute Garnie - vrijdag 22 november
Eindejaardsdegustatie 23 en 24 november
Onze Eindejaardegustatie vindt dit jaar plaats in SJC Koldam!
Award voor Holar&Isca Aperobar
We zijn blij verrast en vereerd met de toekenning van een award van de site Restaurant Guru!
NIEUW : VIGNOBLES GAYREL
Een referentie voor Gaillac-wijnen!