Het wijnatelier

Het ontstaan van Wijnatelier Holar & Isca

Dirk Pauwels en Michel Joly leren mekaar kennen op de voetbal bij Eendracht Hoeilaart, zo’n vijfendertig jaar geleden. Na vele jaren een eigen professionele koers te hebben gevaren, starten ze samen begin 2013 met ‘Wijnatelier Holar & Isca’.

De basis van de samenwerking wordt gelegd door Dirk. Na een opleiding te hebben gevolgd tot Sommelier-Conseil aan de Université du Vin van Suze-La-Rousse, start hij in 2008 met zijn eigen wijnhandel ‘Pauwels Wine Consulting’. Voordien had Dirk zijn professionele strepen verdiend als verzekeraar, maar vooral als zaakvoerder van een eigen supermarkt.

Michel werkte jarenlang voor internationale firma’s waar hij logistieke, operationele en verkoopservaring opdeed. Sinds de opstart van ‘Pauwels Wine Consulting’ kruisen de wegen van Dirk en Michel steeds meer, en na ontelbare wijnavonden, vele degustaties en enkele wijnontdekkingsreizen wordt de samenwerking concreet en is ‘Wijnatelier Holar & Isca’ een feit! Michel heeft in mei 2016 de opleiding 'Kaasmeester' succesvol beëindigd.

De gezamelijk wijnpassie, de gelijkenissen maar ook de verschillen inzake ideeën en achtergrond werken duidelijk complementair.

 

Contact

Op onze contactpagina vind je de contactgegevens van Dirk en Michel. Klik hier!

 

Holar_Isca_(1_van_1).jpg

Het wijnatelier

by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x